Muebles de Cocina J.Fernandez, S.L.

Arenys de Mar · Maresme

C. de Jaume Partagàs I Rabell, 2, 08350 Arenys de Mar, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,7 Estrelles | Sobre 9 resenyesMuebles de Cocina J.Fernandez, S.L. és una fusteria situada a la localitat de Arenys de Mar, al cor de la comarca del Maresme, a la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada al carrer Jaume Partagàs i Rabell, número 2, aquesta fusteria s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva excel·lència en el treball i la seva atenció personalitzada.

Amb una nota de 3,7 sobre un total de 9 ressenyes, Muebles de Cocina J.Fernandez, S.L. ha demostrat la seva dedicació i compromís amb cada projecte que realitza. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta empresa destaca per la seva capacitat de crear mobles de cuina únics i duradors, amb un estil i una qualitat inigualables.

Si està buscant un fuster a Arenys de Mar, Muebles de Cocina J.Fernandez, S.L. és la millor opció. Amb una pàgina web fàcil d’utilitzar, aquesta empresa li ofereix tota la informació que necessita per prendre la millor decisió per al seu projecte. No dubti a contactar amb ells per obtenir més informació i sol·licitar un pressupost personalitzat.

Confïi en Muebles de Cocina J.Fernandez, S.L. per aconseguir els millors mobles de cuina a Arenys de Mar. La seva excel·lència i dedicació faran que el seu projecte sigui un èxit total.Enviar per WhatsApp

Muebles de Cocina J.Fernandez, S.L. fuster a Arenys de Mar · Maresme