Jordi Recolons Massuet

Arenys de Mar · Maresme

Carrerd’Avall, 85, 08350 Arenys de Mar, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,7 Estrelles | Sobre 3 resenyesJordi Recolons Massuet és un fuster amb una àmplia experiència en el sector. La seva fusteria, situada a Carrer d’Avall, 85, a Arenys de Mar, Barcelona, és un referent a la localitat i comarca del Maresme.

Els clients de Jordi Recolons Massuet valoren molt positivament el seu treball. Amb una puntuació de 3,7 sobre un total de 3 ressenyes, queda demostrat la seva dedicació i professionalitat en cada projecte.

La fusteria de Jordi Recolons Massuet és reconeguda per la seva qualitat i servei personalitzat. Amb una gran passió pel treball de la fusta, aquest fuster a Arenys de Mar ofereix solucions a mida, adaptades a les necessitats i gustos de cada client.

L’atenció al detall és una de les característiques distintives de Jordi Recolons Massuet. Amb una gran precisió i cura, assegura que cada peça de mobiliari o objecte de fusta sigui únic i durador.

La satisfacció dels clients és la prioritat de Jordi Recolons Massuet. Des del primer contacte fins a la finalització del projecte, ofereix un tracte proper i amable, assegurant-se que totes les expectatives són complertes.

Amb un ampli coneixement dels materials i tècniques més innovadores, Jordi Recolons Massuet és capaç de realitzar treballs de fusteria de gran qualitat. Valora la tradició i artesania de la fusta, però també està obert a les noves tendències i estils.

Si busques un fuster a Arenys de Mar, no dubtis en contactar amb Jordi Recolons Massuet. Amb la seva professionalitat i dedicació, et garantirà uns resultats excel·lents i un servei impecable.Enviar per WhatsApp

Jordi Recolons Massuet fuster a Arenys de Mar · Maresme