Avís Legal

Darrera actualització: 08/06/2022

Aquest Avís Legal regula l’ús i la utilització del lloc web propietat de Fustalendo.cat (d’ara endavant, “Fustalendo”).

En accedir i utilitzar aquest lloc web, vostè accepta plenament i sense reserves totes i cadascuna de les condicions establertes en aquest Avís Legal. Per tant, es recomana llegir detingudament el seu contingut si desitja accedir i utilitzar la informació i els serveis oferts en aquest lloc web.

Informació General i de Contacte

Fustalendo.cat és un directori web propietat de Ferran Barbarà, amb domicili a Arpella 29, CP: 08340 Vilassar de Mar i número d’identificació fiscal (NIF) 38874064q.

Si desitja posar-se en contacte amb el propietari del lloc web, ho pot fer a través de la següent adreça de correu electrònic: [email protected]

Objectiu i finalitats d’aquest lloc web

Fustalendo.cat té com a objectiu proporcionar informació jurídica i legal de qualitat als seus usuaris.

Condicions generals d’ús

El mer accés a aquest lloc web implica adquirir la condició d’USUARI i l’acceptació de totes les disposicions establertes en aquest Avís Legal.

L’accés i la navegació en aquest lloc web són responsabilitat exclusiva de l’usuari. Per tant, l’USUARI és l’únic responsable de prendre i utilitzar els mitjans adequats per evitar o minimitzar els possibles riscos que puguin sorgir durant la navegació en el lloc web.

Tot i que el propietari es compromet a mantenir actualitzada tota la informació continguda en el lloc web, no es responsabilitza dels possibles danys causats als USUARIS per decisions basades en la informació i el contingut reflectit en el lloc web.

Política d’enllaços

En el lloc web, el propietari pot proporcionar enllaços a llocs web de tercers. Aquests enllaços tenen diversos propòsits, com ampliar la informació mostrada o mostrar recursos relacionats amb els temes jurídics tractats al bloc.

Tot i que es busca enllaçar a llocs web que ofereixin les màximes garanties als USUARIS, el PROPIETARI no es responsabilitza dels resultats o experiències negatives que l’USUARI pugui experimentar en accedir a aquests enllaços.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts que apareixen en aquest lloc web estan protegits per la legislació vigent sobre marques, propietat intel·lectual i drets d’autor.

El propietari de Fustalendo.cat és el titular exclusiu o té llicència d’ús atorgada pels titulars originals dels drets, per explotar tots els continguts i elements gràfics (imatges, sons, textos, logotips, vídeos, programari, codi font, etc.) que formen part d’aquest lloc web.

L’accés als continguts de propietat intel·lectual presents en aquest lloc web per part dels USUARIS no implica la transmissió de cap dret o llicència sobre els mateixos.

Modificació del lloc web

El propietari de Fustalendo.cat es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en el seu lloc web, així com es descriu en aquest Avís Legal, per adaptar-la als canvis que consideri apropiats.

En cas de modificacions, s’informarà a l’USUARI mitjançant l’actualització de la secció “Data de darrera actualització” a l’inici d’aquest Avís Legal.