Fusteria Lladó

Sarrià de Ter · Gironès

Carrer Major de Sarrià, 120, 17840 Sarrià de Ter, Girona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesLa Fusteria Lladó, situada al Carrer Major de Sarrià, 120, a Sarrià de Ter, és una referència en el sector de la fusteria a la comarca del Gironès. Amb anys d’experiència a l’esquena, ofereix un servei de qualitat i un tracte proper als seus clients.

Els treballs realitzats per la Fusteria Lladó gaudeixen d’una gran reputació, gràcies a la dedicació i professionalitat del seu equip de fusters. Ja siguin mobles a mida, portes, finestres o elements de fusteria en general, el seu treball és sinònim de qualitat i bon gust.

Els clients de la Fusteria Lladó han elogiat la seva atenció personalitzada i la seva capacitat per comprendre les seves necessitats i desitjos. A més, la seva ubicació a Sarrià de Ter és idònia per a tota la comarca del Gironès, facilitant l’accés i la comunicació amb els clients.

Amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews, la Fusteria Lladó es consolida com una de les millors opcions per a tots aquells que busquen un fuster de confiança a Sarrià de Ter. La seva reputació, la qualitat dels seus treballs i el seu compromís amb els clients en converteixen en una elecció segura i fiable.Enviar per WhatsApp

Fusteria Lladó fuster a Sarrià de Ter · Gironès