Carpintería y Muebles Boada

Girona · Gironès

Passeig de Sant Joan Bosco, 62, 17840 Girona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesCarpintería y Muebles Boada és una fusteria situada al Passeig de Sant Joan Bosco, 62, a Girona. Amb una ubicació privilegiada a la localitat de Girona, a la comarca del Gironès, aquesta empresa ofereix serveis de fusteria de qualitat.

Els clients de Carpintería y Muebles Boada han valorat aquesta fusteria amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews, una prova de la seva excel·lència en el sector. Amb anys d’experiència i coneixement en el treball de la fusta, l’equip de professionals de Carpintería y Muebles Boada està preparat per satisfer les necessitats dels seus clients.

Amb un to proper però formal, l’equip de Carpintería y Muebles Boada ofereix un servei personalitzat i professional, adaptant-se a les necessitats i gustos de cada client. Ja sigui per a la creació de mobles a mida o per a la realització de treballs de fusteria general, aquesta fusteria és una opció confiable a Girona.

Si busques un fuster de confiança a Girona, no dubtis en posar-te en contacte amb Carpintería y Muebles Boada. Amb la seva ubicació cèntrica i la seva excel·lent reputació, aquesta fusteria és la garantia d’un treball ben fet i de qualitat.Enviar per WhatsApp

Carpintería y Muebles Boada fuster a Girona · Gironès