Fusteria Llaussàs

Flaçà · Gironès

Carrer Comerç, 31, 17463 Flaçà, Girona

Puntuació dels usuaris

4,5 Estrelles | Sobre 2 resenyesFusteria Llaussàs és una fusteria situada al Carrer Comerç, 31, a Flaçà, Girona. Aquesta empresa ofereix els seus serveis a la localitat de Flaçà i a la comarca del Gironès, a la provincia de Girona.

Els clients de Fusteria Llaussàs han valorat aquesta empresa amb una nota de 4,5 sobre un total de 2 reviews. Això demostra la satisfacció i confiança dels clients en els serveis que ofereix aquesta fusteria.

Fusteria Llaussàs és un establiment professional i de confiança a Flaçà. Els seus fusters tenen una gran experiència en el sector i ofereixen un servei de qualitat als seus clients.

Els professionals de Fusteria Llaussàs treballen amb materials de primera qualitat per a satisfer les necessitats i desitjos dels seus clients. A més, ofereixen assessorament personalitzat per a ajudar a definir i realitzar els projectes de fusteria.

Si busques un fuster a Flaçà, Fusteria Llaussàs és la millor opció. Amb la seva ubicació cèntrica i el seu excel·lent servei, aquesta fusteria es posiciona com a referència en el sector de la fusteria a Flaçà i a la comarca del Gironès.Enviar per WhatsApp

Fusteria Llaussàs fuster a Flaçà · Gironès