HIDALGO FUSTERS

Vilanova i la Geltrú · Garraf

Carrer de la Gornal, 15, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3 Estrelles | Sobre 2 resenyesHIDALGO FUSTERS és una fusteria ubicada al Carrer de la Gornal, 15, a Vilanova i la Geltrú, Barcelona. Amb una situació privilegiada en aquesta localitat del Garraf, aquest establiment ofereix serveis de fusteria de qualitat als seus clients.

Els clients d’HIDALGO FUSTERS han valorat aquesta fusteria amb una nota de 3 sobre un total de 2 reviews, el que demostra la seva satisfacció amb el servei rebut. Aquesta reputació positiva és fruit de l’experiència i professionalitat de l’equip de fusters d’aquest establiment.

Amb una àmplia experiència en el sector, el personal de HIDALGO FUSTERS posseeix els coneixements i habilitats necessàries per a satisfer les necessitats dels seus clients. Sigui quina sigui la tasca que els clients necessitin realitzar, els fusters d’aquesta empresa saben com dur-la a terme de manera eficient i amb una atenció personalitzada.

La fusteria d’HIDALGO FUSTERS és un referent a Vilanova i la Geltrú i a la comarca del Garraf. Els veïns d’aquesta localitat saben que poden confiar en aquest establiment per a tota mena de treballs de fusteria, ja sigui per a la construcció de mobles a mida, la reparació de portes i finestres o altres tasques relacionades amb la fusta.

Si busques un fuster a Vilanova i la Geltrú, HIDALGO FUSTERS és la millor opció. Amb la seva ubicació cèntrica i el seu equip de professionals qualificats, aquesta fusteria ofereix un servei de qualitat i una atenció personalitzada als seus clients. No ho dubtis més i posa’t en contacte amb HIDALGO FUSTERS per a tots els teus projectes de fusteria.Enviar per WhatsApp

HIDALGO FUSTERS fuster a Vilanova i la Geltrú · Garraf