Carpintería Gallego

Vilanova i la Geltrú · Garraf

Lloc Poligon 43, 8, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,3 Estrelles | Sobre 9 resenyesCarpintería Gallego és una fusteria especialitzada en treballs de fusta que es troba a Vilanova i la Geltrú, concretament al lloc Poligon 43, 8, 08800. Aquesta ciutat és coneguda per la seva tradició artesana en el treball de la fusta i Carpintería Gallego s’ha convertit en un referent en aquest àmbit.

Els clients d’aquesta fusteria han valorat molt positivament els seus serveis, donant-li una puntuació de 4,3 sobre 9 reviews. Aquestes opinions reflecteixen la professionalitat i la qualitat del treball que realitza Carpintería Gallego.

Amb anys d’experiència en el sector, el seu equip de professionals ofereix un servei personalitzat i de confiança als seus clients. La seva dilatada trajectòria i el seu compromís amb la qualitat els ha permès guanyar-se la confiança dels seus clients.

Si busques un fuster a Vilanova i la Geltrú, Carpintería Gallego és la millor opció. No només et garantiran un treball ben fet i de qualitat, sinó que també t’oferiran assessorament personalitzat per a cada projecte.

Pots visitar la seva pàgina web http://www.fusteriagallego.cat/ per conèixer més detalls sobre els seus serveis i projectes realitzats. Confia en Carpintería Gallego per a tots els teus treballs de fusteria a Vilanova i la Geltrú.Enviar per WhatsApp

Carpintería Gallego fuster a Vilanova i la Geltrú · Garraf