Carpintería Álvaro

Vilanova i la Geltrú · Garraf

Carrer de la Fita, 1-5, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,6 Estrelles | Sobre 8 resenyesCarpintería Álvaro és una fusteria amb una gran reputació a Vilanova i la Geltrú, Barcelona. Situat al Carrer de la Fita, 1-5, aquest negoci familiar ha estat oferint els seus serveis de fusteria durant molts anys.

Els seus clients, que han deixat un total de 8 ressenyes, l’han valorat amb una puntuació de 4,6 sobre 5. Això demostra la satisfacció que experimenten els clients amb els treballs realitzats per Carpintería Álvaro.

Aquesta fusteria destaca per la seva excel·lència en la seva feina i la seva atenció al detall. El seu equip de professionals qualificats està compromès en oferir els millors serveis de fusteria a Vilanova i la Geltrú.

Amb una ubicació privilegiada a la comarca del Garraf, a la província de Barcelona, Carpintería Álvaro és el lloc ideal per a tots aquells que busquen un fuster de confiança per a les seves necessitats.

Per obtenir més informació sobre Carpintería Álvaro, podeu visitar la seva pàgina web http://fusterialvaro.es/. No dubteu en contactar amb ells per a qualsevol consulta o per sol·licitar un pressupost. Carpintería Álvaro estarà encantat d’ajudar-vos amb qualsevol projecte de fusteria que tingueu en ment.Enviar per WhatsApp

Carpintería Álvaro fuster a Vilanova i la Geltrú · Garraf