Carlesfust

Vilanova i la Geltrú · Garraf

Carrer de la Pastera, 7, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 2 resenyesCarlesfust és una fusteria situada al Carrer de la Pastera, 7, a Vilanova i la Geltrú, Barcelona. Aquesta localitat es troba dins de la comarca del Garraf, a la província de Barcelona. Carlesfust és una empresa amb una àmplia experiència en el sector de la fusteria i ha estat oferint els seus serveis a la comunitat de Vilanova i la Geltrú durant molts anys.

Els clients de Carlesfust han valorat positivament els serveis que ofereixen, atorgant-li una nota de 5 sobre un total de 2 reviews. Aquest reconeixement és fruit de l’esforç i dedicació que posa l’equip de Carlesfust en cada projecte que realitzen.

Carlesfust és conegut per ser un fuster de confiança a Vilanova i la Geltrú. El seu equip de professionals està altament qualificat i té una gran habilitat per treballar amb la fusta. A més, utilitzen les últimes tecnologies i les millors eines per assegurar-se que cada treball sigui realitzat amb precisió i qualitat.

Els serveis de Carlesfust són amplis i cobreixen tota mena de treballs relacionats amb la fusteria. Des de la fabricació de mobles a mida fins a la instal·lació de portes i finestres de fusta, passant per la construcció de terrasses i pergoles. A més, Carlesfust ofereix serveis de reparació i restauració de mobles antics, oferint una segona vida a peces que tenen un valor sentimental per als clients.

Si estàs buscant un fuster professional a Vilanova i la Geltrú, Carlesfust és la millor opció. Amb la seva gran experiència, qualitat de treball i atenció personalitzada al client, Carlesfust és garantia d’un treball ben fet i de la satisfacció dels seus clients. No dubtis en contactar amb Carlesfust per a qualsevol necessitat de fusteria que tinguis, estarà encantat d’ajudar-te.Enviar per WhatsApp

Carlesfust fuster a Vilanova i la Geltrú · Garraf