Cabinet DM Studio

Vilanova i la Geltrú · Garraf

Rambla dels Països Catalans, 10, nave 17, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 10 resenyesCabinet DM Studio, una fusteria situada a Vilanova i la Geltrú, és el lloc ideal per a tots aquells que busquin qualitat i professionalitat en els seus treballs de fusteria. Amb una ubicació privilegiada a la Rambla dels Països Catalans, 10, nave 17, aquesta empresa destaca per la seva experiència i coneixement en el sector.

Els clients de Cabinet DM Studio han valorat l’empresa amb una nota de 5 sobre un total de 10 reviews, demostrant així la seva satisfacció amb els serveis oferts. Amb una àmplia gamma de productes i serveis, aquesta fusteria és capaç de satisfer les demandes més exigents dels seus clients.

Amb una pàgina web completa i detallada, https://www.cabinetdmstudio.com/, els clients poden obtenir més informació sobre els serveis i productes que ofereixen, així com contactar directament amb l’empresa per obtenir un pressupost personalitzat.

Cabinet DM Studio és més que una simple fusteria; és un lloc on la passió pel treball ben fet es combina amb l’excel·lència en els acabats. Amb una atenció al client impecable i uns preus competitius, aquesta empresa és la millor opció per a qualsevol projecte de fusteria a Vilanova i la Geltrú.Enviar per WhatsApp

Cabinet DM Studio fuster a Vilanova i la Geltrú · Garraf