FUSTERIA ROMA, SL

Sant Pere de Ribes · Garraf

Carrer Cristòfol Mestres, 37, 08810 Sant Pere de Ribes, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4 Estrelles | Sobre 8 resenyesFusteria Roma, SL és una fusteria situada al Carrer Cristòfol Mestres, 37, a Sant Pere de Ribes, Barcelona. Aquest negoci ha estat present a la localitat de Sant Pere de Ribes durant molts anys, oferint els seus serveis com a fuster de confiança per a tots els seus clients.

Amb una ubicació privilegiada a la comarca del Garraf, aquesta fusteria és coneguda per la seva professionalitat i qualitat en tots els seus treballs. Els seus clients han valorat la Fusteria Roma, SL amb una nota mitjana de 4 sobre un total de 8 reviews, demostrant la seva satisfacció amb els resultats obtinguts.

La Fusteria Roma, SL és un lloc on pots trobar tot el que necessites per a la teva fusteria. Els seus professionals són experts en tot tipus de treballs de fusteria, des de la construcció de mobles a mida fins a la instal·lació de parquets i portes. A més, ofereixen serveis de restauració i reparació de mobles antics, per tal de conservar la seva bellesa i funcionalitat.

Amb anys d’experiència en el sector, els professionals de la Fusteria Roma, SL treballen amb materials de primera qualitat i les últimes tecnologies per garantir resultats impecables. La seva atenció personalitzada i el seu compromís amb els clients són valors clau per a aquesta fusteria, que sempre busca superar les expectatives dels seus clients.

Si busques un fuster de confiança a Sant Pere de Ribes, la Fusteria Roma, SL és la millor opció. Amb el seu ampli coneixement i experiència, et proporcionaran solucions adaptades a les teves necessitats i gustos. No dubtis a contactar-los per a més informació o per sol·licitar un pressupost sense compromís. La Fusteria Roma, SL estarà encantada d’ajudar-te a fer realitat els teus projectes de fusteria.Enviar per WhatsApp

FUSTERIA ROMA, SL fuster a Sant Pere de Ribes · Garraf