Fusteria Ebanisteria Garrido

Cubelles · Garraf

Carrer dels Horts, 11, 08880 Cubelles, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 18 resenyesFusteria Ebanisteria Garrido és una empresa familiar amb una llarga trajectòria en el sector de la fusteria a Cubelles. Amb més de 30 anys d’experiència, s’han guanyat la confiança dels veïns i veïnes de la comarca del Garraf i arreu de Barcelona.

Situada al Carrer dels Horts, 11, Fusteria Ebanisteria Garrido és reconeguda per la seva excel·lència en la qualitat dels seus treballs. Els seus clients, que n’han valorat la seva feina amb una nota de 5 sobre un total de 18 reviews, aprecien la seva atenció detallista i la professionalitat de tot l’equip.

Amb un ampli catàleg de serveis, aquesta fusteria ofereix solucions a mida per a tot tipus de treballs de fusta. Sigui per a la renovació d’una cuina, la construcció d’un moble personalitzat o la instal·lació de parquet, Fusteria Ebanisteria Garrido té l’expertesa necessària per satisfer les necessitats dels seus clients.

Si busques un fuster de confiança a Cubelles, no dubtis a posar-te en contacte amb Fusteria Ebanisteria Garrido. Els seus professionals et brindaran un servei de primera qualitat i et guiaran durant tot el procés, fins aconseguir el resultat desitjat.Enviar per WhatsApp

Fusteria Ebanisteria Garrido fuster a Cubelles · Garraf