CARPINTERIA EBANISTERIA BONILLA

Cubelles · Garraf

Calle Maresme Nave 4, (Pol Ind Les Salines), 08880 Cubelles, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,5 Estrelles | Sobre 12 resenyesLa Carpinteria Ebanisteria Bonilla és una fusteria situada a Cubelles, una localitat encantadora de la comarca del Garraf, a la provincia de Barcelona. Amb la seva ubicació a la Calle Maresme Nave 4, (Pol Ind Les Salines), és fàcil de trobar i accedir.

Amb anys d’experiència en el sector, la Carpinteria Ebanisteria Bonilla és considerada una referència en el món de la fusteria a Cubelles. Els seus clients li han atorgat una valoració de 3,5 sobre un total de 12 opinions, el que demostra la seva excel·lència en el seu treball.

Amb un estil propi i únic, la Carpinteria Ebanisteria Bonilla és capaç de crear peces de fusteria de gran qualitat i durabilitat. Els seus professionals són experts en escoltar les necessitats dels clients i convertir els seus somnis en realitat.

Si busques un fuster a Cubelles, no dubtis a visitar la web de la Carpinteria Ebanisteria Bonilla a http://www.ebanisteriabonilla.com/. Allà podràs conèixer més detalls sobre els seus treballs i posar-te en contacte amb ells per a qualsevol consulta o sol·licitud.

Confia en la Carpinteria Ebanisteria Bonilla per a tots els teus projectes de fusteria. La qualitat i el bon fer són les seves senyes d’identitat.Enviar per WhatsApp

CARPINTERIA EBANISTERIA BONILLA fuster a Cubelles · Garraf