FUSTERIA – GABRIEL FERRER

Canyelles · Garraf

Av. de Les Quintanes, 2, 08811 Canyelles, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesFUSTERIA – GABRIEL FERRER és una empresa dedicada al món de la fusteria que es troba a Canyelles, una localitat situada a la comarca del Garraf, a la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a l’Av. de Les Quintanes, 2, aquest establiment ofereix els seus serveis a tota la zona.

Amb anys d’experiència en el sector, Gabriel Ferrer és un fuster reconegut a la comarca per la seva professionalitat i qualitat en els seus treballs. Els seus clients avaluen la seva tasca amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews, demostrant la seva satisfacció amb els resultats obtinguts.

Gabriel Ferrer és un expert en el treball de la fusta, i utilitza les últimes tecnologies i materials de primera qualitat per garantir uns resultats excepcionals. La seva dedicació i passió per aquest ofici es reflecteixen en cada detall dels seus projectes.

Si busques un fuster a Canyelles, FUSTERIA – GABRIEL FERRER és la millor opció. Amb un tracte proper i amable, aquest establiment t’ofereix solucions a mida per a les teves necessitats. No importa si és un projecte petit o gran, Gabriel Ferrer t’assessorarà i treballarà amb tu per aconseguir els millors resultats.

Confia en la qualitat i experiència de FUSTERIA – GABRIEL FERRER per a tots els teus projectes de fusteria a Canyelles i els seus voltants. No et decebràs.Enviar per WhatsApp

FUSTERIA - GABRIEL FERRER fuster a Canyelles · Garraf