Fusters a Saldes

Fusters a Saldes

Benvinguts a Fustalendo.cat, el directori de referència de fusters a Catalunya. En aquesta pàgina, us presentem la secció de Saldes, un encantador poble situat al cor del Berguedà. Amb un entorn natural privilegiat, Saldes és el lloc perfecte per a tots aquells que busquen moblar o renovar el seu habitatge amb fusta de la més alta qualitat.

En aquest apartat, trobareu una àmplia selecció de fusters professionals a Saldes, especialitzats en tot tipus de treballs amb fusta, des de la fabricació de mobles a mida fins a la restauració de portes i finestres antigues. Gràcies a la seva experiència i coneixement dels materials, aquests fusters ofereixen solucions personalitzades i de gran qualitat per a complir amb les vostres expectatives.

Explora la llista de fusters a Saldes i descobreix els seus projectes i treballs realitzats. No dubtis en contactar amb ells per demanar pressupostos o assessorament personalitzat. A Fustalendo.cat estem aquí per ajudar-vos a trobar els millors professionals de la fusta a Saldes i en qualsevol altre punt de Catalunya.


Fusters destacats del Saldes

Hola! Ens adonem que al nostre directori fustalendo.cat no hi ha cap fusteria a Saldes. Però no us preocupeu, a continuació us mostrarem fusteries a la zona del Berguedà que us poden ser d'utilitat.

Fusters recomanats a la zona

Fusteria J Pujols

Gironella

Plaça del Cine, 1, 08680 Gironella, Barcelona

Veure Fitxa Fusteria J Pujols

Fusteria Solà

Avià

Carrer Llobregat, 14, 08610 Avià, Barcelona

Veure Fitxa Fusteria Solà

Fusteria El Pi

Bagà

Torrent de Gibellàs, Carrer de la Serra, 08695 Bagà, Barcelona

Veure Fitxa Fusteria El Pi

Fusters Riu S.L.

Puig-reig

Carrer de l'Estació, 37, 08692 Puig-reig, Barcelona

Veure Fitxa Fusters Riu S.L.

Fusteria Bassachs S L

Avià

Poligon Industrial La Plana, Carrer Llobregat, 26, 08610 Avià, Barcelona

Veure Fitxa Fusteria Bassachs S L

Ebanisteria Joan Gendrau

Berga

Carrer de Quim Serra, 9, 08600 Berga, Barcelona

Veure Fitxa Ebanisteria Joan Gendrau