Fusters Riu S.L.

Puig-reig · Berguedà

Carrer de l’Estació, 37, 08692 Puig-reig, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 2 resenyesFusters Riu S.L. és una fusteria situada al Carrer de l’Estació, 37, a Puig-reig, una localitat encantadora del Berguedà, a la província de Barcelona. Aquest negoci de fusteria ha estat operatiu durant molts anys i és conegut per oferir un servei de qualitat als seus clients.

Els clients de Fusters Riu S.L. han valorat aquesta fusteria amb una puntuació perfecta de 5 sobre un total de 2 comentaris. Això és un testimoni de la satisfacció dels clients amb els serveis que ofereixen. Aquests clients valoren la professionalitat, l’atenció personalitzada i la qualitat del treball realitzat pels fusters d’aquesta empresa.

És important destacar que Fusters Riu S.L. és molt més que una simple fusteria. És un lloc on els clients poden trobar solucions a les seves necessitats de fusteria a Puig-reig. Els fusters d’aquesta empresa tenen una gran experiència en el sector i ofereixen serveis de qualitat per a tot tipus de projectes fusters, ja sigui la construcció de mobles a mida, la instal·lació de portes i finestres o la restauració de peces antigues.

A més, la ubicació de Fusters Riu S.L. facilita l’accés als clients de la localitat de Puig-reig i de les zones properes del Berguedà. Els clients poden visitar la fusteria per obtenir assessorament personalitzat i solucions adaptades a les seves necessitats. El personal qualificat d’aquesta fusteria està sempre disposat a ajudar els clients i oferir-los un servei excel·lent.

En resum, si busqueu un fuster a Puig-reig, no dubteu en visitar Fusters Riu S.L. Aquesta fusteria ofereix un servei de qualitat amb professionals experimentats i una atenció personalitzada. Els clients han valorat aquesta empresa amb una puntuació perfecta i això demostra la seva excel·lència en el sector.Enviar per WhatsApp

Fusters Riu S.L. fuster a Puig-reig · Berguedà