Fusters a La Quar

Fusters a La Quar

Ens complau presentar-te la secció de La Quar, un poble del Berguedà dins de Fustalendo.cat, el directori de fusters a Catalunya. En aquest apartat, podràs descobrir una gran varietat de fusters professionals que ofereixen els seus serveis a La Quar i les seves rodalies.

La Quar és un encantador poble situat al cor de la comarca del Berguedà, envoltat de natura i amb un ric patrimoni arquitectònic. Els fusters locals són experts en tot tipus de treballs de fusteria, des de la construcció i instal·lació de mobiliari a mida fins a la restauració de mobles antics.

En aquest apartat, trobaràs una selecció dels millors fusters de La Quar, amb informació detallada sobre els seus serveis, experiència i contacte. Estem segurs que trobaràs el fuster perfecte per a les teves necessitats, amb professionalitat i qualitat garantides.

No dubtis a navegar per Fustalendo.cat i descobrir tots els recursos i serveis que posem a la teva disposició. Estem aquí per ajudar-te a connectar amb els millors professionals de fusteria a Catalunya.


Fusters destacats del La Quar

Hola a tots! Us volem informar que al nostre directori fustalendo.cat no hi ha cap fusteria a La Quar. Però no patiu, a continuació us mostrarem fusteries a la zona del Berguedà que us poden ser d'utilitat. Esperem que això us sigui útil!

Fusters recomanats a la zona

Mobles Pla Disseny SL

Gironella

Carretera de Casserres, 24, 08680 Gironella, Barcelona

Veure FitxaMobles Pla Disseny SL

Carpintería y Decoración Manzano

Bagà

Carrer de Berga, 40, 08695 Bagà, Barcelona

Veure FitxaCarpintería y Decoración Manzano

FUSTERIA ARCOS FÀBREGAS S.L

Berga

Carrer de Pere II, 15, 08600 Berga, Barcelona

Veure FitxaFUSTERIA ARCOS FÀBREGAS S.L

ARTESANIA CAMPS

Berga

C/ Barcelona Nº5 Bajos, 08600 Berga, Barcelona

Veure FitxaARTESANIA CAMPS

Fusteria El Pi

Bagà

Torrent de Gibellàs, Carrer de la Serra, 08695 Bagà, Barcelona

Veure FitxaFusteria El Pi

L’Habitatge Decoració Berga

Berga

Carrer Francesc Macià, 4, 08600 Berga, Barcelona

Veure FitxaL’Habitatge Decoració Berga