Fusters a La Quar

Fusters a La Quar

Ens complau presentar-te la secció de La Quar, un poble del Berguedà dins de Fustalendo.cat, el directori de fusters a Catalunya. En aquest apartat, podràs descobrir una gran varietat de fusters professionals que ofereixen els seus serveis a La Quar i les seves rodalies.

La Quar és un encantador poble situat al cor de la comarca del Berguedà, envoltat de natura i amb un ric patrimoni arquitectònic. Els fusters locals són experts en tot tipus de treballs de fusteria, des de la construcció i instal·lació de mobiliari a mida fins a la restauració de mobles antics.

En aquest apartat, trobaràs una selecció dels millors fusters de La Quar, amb informació detallada sobre els seus serveis, experiència i contacte. Estem segurs que trobaràs el fuster perfecte per a les teves necessitats, amb professionalitat i qualitat garantides.

No dubtis a navegar per Fustalendo.cat i descobrir tots els recursos i serveis que posem a la teva disposició. Estem aquí per ajudar-te a connectar amb els millors professionals de fusteria a Catalunya.


Fusters destacats del La Quar

Hola a tots! Us volem informar que al nostre directori fustalendo.cat no hi ha cap fusteria a La Quar. Però no patiu, a continuació us mostrarem fusteries a la zona del Berguedà que us poden ser d'utilitat. Esperem que això us sigui útil!

Fusters recomanats a la zona

Fusteria Esquius SL

Gironella

Carrer de la Font de l'Ermità, 1, 08680 Gironella, Barcelona

Veure Fitxa Fusteria Esquius SL

Fusteria massana

Berga

Carrer Fra Frederic de Berga, 12, baixos, 08600 Berga, Barcelona

Veure Fitxa Fusteria massana

Bars and roll

Olvan

Ca l'Esmolet Vell, 08611 Olvan, Barcelona

Veure Fitxa Bars and roll

FUSTERIA ARCOS FÀBREGAS S.L

Berga

Carrer de Pere II, 15, 08600 Berga, Barcelona

Veure Fitxa FUSTERIA ARCOS FÀBREGAS S.L

Ebanisteria Joan Gendrau

Berga

Carrer de Quim Serra, 9, 08600 Berga, Barcelona

Veure Fitxa Ebanisteria Joan Gendrau

Fusteria El Pi

Bagà

Torrent de Gibellàs, Carrer de la Serra, 08695 Bagà, Barcelona

Veure Fitxa Fusteria El Pi