Mobles Pla Disseny SL

Gironella · Berguedà

Carretera de Casserres, 24, 08680 Gironella, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4 Estrelles | Sobre 8 resenyesMobles Pla Disseny SL és una fusteria ubicada a la localitat de Gironella, dins de la comarca del Berguedà, a la província de Barcelona. Situada a la Carretera de Casserres, 24, aquesta empresa destaca per la seva dedicació al món de la fusteria i el disseny de mobles.

Els clients de Mobles Pla Disseny SL han valorat aquesta empresa amb una nota de 4 sobre un total de 8 reviews. Aquesta valoració positiva demostra la satisfacció dels clients i la qualitat dels serveis i productes que ofereixen.

Amb anys d’experiència en el sector, Mobles Pla Disseny SL s’ha posicionat com un referent per als habitants de Gironella i les comarques veïnes, que busquen un fuster de confiança. Els professionals d’aquesta empresa treballen amb passió i dedicació per satisfer les necessitats i desitjos dels seus clients.

La fusteria Mobles Pla Disseny SL ofereix una àmplia gamma de serveis a tots aquells que busquen donar un toc únic i personalitzat als seus espais interiors. Sigui per a la cuina, el saló, el dormitori o qualsevol altre espai, aquests experts en fusteria posen a disposició dels seus clients dissenys exclusius i de qualitat.

Amb una atenció personalitzada i un tracte proper, Mobles Pla Disseny SL s’adapta a les necessitats i preferències de cada client. Amb un estil autèntic i innovador, aquesta fusteria a Gironella ofereix solucions útils i estèticament agradables per a tots els gustos.

Si estàs buscant un fuster a Gironella que pugui convertir les teves idees en realitat, Mobles Pla Disseny SL és l’opció perfecta. Amb la seva experiència, professionalitat i compromís amb la qualitat, aquesta empresa t’ajudarà a crear els mobles i els espais que sempre has somiat.Enviar per WhatsApp

Mobles Pla Disseny SL fuster a Gironella · Berguedà