fusteria Xavi Coma

Gironella · Berguedà

Serrat de la Fortuna, 08680 Gironella, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesLa fusteria Xavi Coma és una empresa situada a la localitat de Gironella, a la comarca del Berguedà, a la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada al Serrat de la Fortuna, aquesta fusteria compta amb una àmplia experiència en el sector de la fusteria i la fusteria de mobles, oferint un servei de qualitat i professionalitat.

Amb una nota de 5 sobre un total de 1 reviews, els clients de la fusteria Xavi Coma han valorat positivament el seu treball. Aquesta excel·lent puntuació és el reflex de l’atenció i dedicació que posen en cada projecte, així com de la seva gran habilitat i coneixement en el món de la fusta.

Xavi Coma és un fuster de confiança a Gironella, que compta amb una àmplia gamma de serveis relacionats amb la fusteria. La seva experiència en la construcció i disseny de mobles de fusta li permet oferir solucions adaptades a les necessitats i gustos de cada client. Sigui quin sigui el projecte, des de l’elaboració de portes i finestres fins a la creació de mobles a mida, Xavi Coma posa tot el seu coneixement i esforç per garantir un resultat impecable.

A més, la fusteria Xavi Coma destaca per la seva atenció personalitzada i el tracte proper amb els clients. Aquesta relació de confiança és fonamental per aconseguir el millor resultat possible i satisfer les necessitats de cadascuna de les persones que acudeixen a la fusteria.

Si busqueu un fuster de confiança a Gironella, la fusteria Xavi Coma és la millor opció. Amb una gran experiència en el sector i una excel·lent reputació, Xavi Coma ofereix un servei professional i de qualitat, adaptat a les necessitats i gustos de cada client. No dubteu en contactar amb ells per a qualsevol consulta o sol·licitud, estaran encantats d’atendre-us i assessorar-vos en tot el que necessiteu.Enviar per WhatsApp

fusteria Xavi Coma fuster a Gironella · Berguedà