Fusters a Castell de l’Areny

Fusters a Castell de l’Areny

Benvingut a la secció de Castell de l’Areny, un encantador poble situat al cor de la comarca del Berguedà. Aquí, a Fustalendo.cat, et presentem els millors fusters locals que treballen en aquesta àrea, oferint els seus serveis de qualitat i professionalitat.

A Castell de l’Areny, trobaràs una gran varietat de fusters especialitzats en tot tipus de treballs de fusteria, des de la fabricació de mobles a mida fins a la restauració de portes i finestres antigues. Aquesta és la destinació perfecta per a tots aquells que busquen solucions personalitzades per a les seves necessitats de fusteria.

Els fusters de Castell de l’Areny són experts en el seu camp i utilitzen les últimes tècniques i materials per aconseguir resultats impecables. Ja sigui que necessitis un nou armari per a la teva habitació o una renovació completa dels mobles de la teva cuina, et garantim que trobaràs aquí els millors professionals per al teu projecte.

Explora ara el nostre directori de fusters a Castell de l’Areny i descobreix tot el que aquest pintoresc poble del Berguedà té per oferir en termes de fusteria. Estem segurs que trobaràs el fuster perfecte per convertir els teus somnis en realitat.


Fusters destacats del Castell de l'Areny

Al nostre directori fustalendo.cat no hi ha cap fusteria a Castell de l'Areny, però no patiu! A continuació us mostrarem les fusteries que hi ha a la zona del Berguedà, les quals us poden ser molt útils.

Fusters recomanats a la zona

fusteria Xavi Coma

Gironella

Serrat de la Fortuna, 08680 Gironella, Barcelona

Veure Fitxafusteria Xavi Coma

Fusteria Bassachs S L

Avià

Poligon Industrial La Plana, Carrer Llobregat, 26, 08610 Avià, Barcelona

Veure FitxaFusteria Bassachs S L

Ebanisteria Joan Gendrau

Berga

Carrer de Quim Serra, 9, 08600 Berga, Barcelona

Veure FitxaEbanisteria Joan Gendrau

Fustería Integral Jordi S L

Casserres

Carrer del Cami de Cardona, 6, 08693 Casserres, Barcelona

Veure FitxaFustería Integral Jordi S L

Mobles Pla Disseny SL

Gironella

Carretera de Casserres, 24, 08680 Gironella, Barcelona

Veure FitxaMobles Pla Disseny SL

FUSTERIA JOAN ARIZCUREN S.L.

Puig-reig

Carrer de l'Església, 12, 08692 Puig-reig, Barcelona

Veure FitxaFUSTERIA JOAN ARIZCUREN S.L.