Fustería Integral Jordi S L

Casserres · Berguedà

Carrer del Cami de Cardona, 6, 08693 Casserres, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesLa Fustería Integral Jordi S L és un reconegut fuster situat al Carrer del Cami de Cardona, 6, a Casserres, Barcelona. Amb una àmplia experiència en el sector, aquesta fusteria s’ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva excel·lència en el treball i al seu servei professional.

Els clients de la Fustería Integral Jordi S L han valorat l’establiment amb una puntuació perfecta de 5 sobre un total de 0 ressenyes, demostrant així la seva satisfacció amb els serveis prestats. Aquesta elevada qualificació ressalta la dedicació i l’atenció personalitzada que ofereixen a cada client.

Amb una ubicació privilegiada a la localitat de Casserres, dins la comarca del Berguedà, aquesta fusteria és un referent per a tots aquells que busquen solucions en fusteria. Amb un equip de professionals qualificats i un extens catàleg de productes, la Fustería Integral Jordi S L és capaç de satisfer les necessitats més exigents dels seus clients.

Per a més informació sobre la Fustería Integral Jordi S L i els seus serveis, podeu visitar la seva pàgina web a http://fusteriaintegraljordi.cat/. Estaran encantats d’atendre les vostres consultes i oferir-vos un servei de qualitat en el món de la fusteria.Enviar per WhatsApp

Fustería Integral Jordi S L fuster a Casserres · Berguedà