L’Habitatge Decoració Berga

Berga · Berguedà

Carrer Francesc Macià, 4, 08600 Berga, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 3 resenyesL’Habitatge Decoració Berga és una fusteria situada en el carrer Francesc Macià, 4, a Berga, Barcelona. Aquest establiment es troba en la localitat de Berga, a la comarca del Berguedà, a la província de Barcelona.

Aquesta fusteria és un referent a la zona, ja que ofereix un servei de qualitat i professionalitat. Els seus clients han destacat la seva excel·lència amb una nota de 5 sobre 3 reviews.

L’Habitatge Decoració Berga és un lloc ideal per a tots aquells que busquen solucions de fusteria a Berga. Amb anys d’experiència en el sector, aquesta fusteria ofereix un ampli ventall de serveis per satisfer les necessitats de tots els seus clients.

Amb un to proper, però formal, l’equip de L’Habitatge Decoració Berga ofereix assessorament personalitzat per ajudar els clients a trobar la millor opció per als seus projectes de fusteria. Sigui quina sigui la necessitat, des de mobles a mida fins a portes i finestres, aquesta fusteria té la solució perfecta.

L’establiment està obert de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores i de 15 a 19 hores. Els dissabtes, L’Habitatge Decoració Berga tanca al migdia, però roman obert de 9 a 13 hores.

Si busques un fuster de confiança a Berga, no dubtis en visitar L’Habitatge Decoració Berga. Amb la seva experiència i professionalitat, t’ajudaran a materialitzar el teu projecte de fusteria de manera eficient i satisfactòria.Enviar per WhatsApp

L