Fusteria massana

Berga · Berguedà

Carrer Fra Frederic de Berga, 12, baixos, 08600 Berga, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesLa Fusteria massana és una empresa especialitzada en treballs de fusteria i ebanisteria situada al Carrer Fra Frederic de Berga, 12, baixos, a la localitat de Berga, dins la comarca del Berguedà, a la província de Barcelona.

Amb una àmplia experiència en el sector, la Fusteria massana ofereix serveis de qualitat als seus clients, que han valorat l’empresa amb una nota de 5 sobre un total de 0 reviews. Aquesta puntuació reflecteix el compromís de l’equip amb la satisfacció dels clients i la seva dedicació per oferir els millors treballs en fusta.

Des de la Fusteria massana, s’atenen tot tipus de projectes, des de petits treballs de restauració fins a grans projectes de mobiliari a mida. L’equip de professionals de l’empresa treballa amb precisió i minuciositat per garantir un resultat final excel·lent.

Si busques un fuster de confiança a Berga, la Fusteria massana és la millor opció. Amb un servei personalitzat i un tracte proper amb els clients, l’empresa assegura la satisfacció de cada client i l’adequació del treball a les seves necessitats. Confia en la Fusteria massana per a tots els teus treballs de fusteria i ebanisteria.Enviar per WhatsApp

Fusteria massana fuster a Berga · Berguedà