Fusteria del Berguedà S L

Berga · Berguedà

Casa Garreta, Carrer Camí Garreta, 88, 08600 Berga, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,8 Estrelles | Sobre 4 resenyesLa Fusteria del Berguedà S L és una empresa dedicada al món de la fusteria i la fusta. Amb una ubicació privilegiada a Casa Garreta, Carrer Camí Garreta, 88, 08600 Berga, Barcelona, aquest establiment és una parada obligada per a totes aquelles persones que busquen solucions i productes de qualitat en fusta.

Situada a la localitat de Berga, en plena comarca del Berguedà, aquesta fusteria és una referència a la zona. Amb anys d’experiència i un equip de professionals altament qualificat, ofereixen un servei personalitzat i de confiança.

Els clients de la Fusteria del Berguedà S L han valorat l’establiment amb una nota de 4,8 sobre un total de 4 reviews. Aquesta puntuació reflecteix la satisfacció dels clients amb els serveis i els productes que ofereixen. Des de la primera visita a l’establiment fins a la recepció del producte final, els clients destaquen la professionalitat i l’atenció al detall de l’equip.

La Fusteria del Berguedà S L és més que una simple fusteria. És un lloc on la tradició i la modernitat es fusionen per oferir solucions a mida per a cada client. Les instal·lacions estan equipades amb les últimes tecnologies i compten amb un ampli estoc de fusta de qualitat.

Els serveis de la Fusteria del Berguedà S L s’adapten a les necessitats de cada client. Tant si es tracta d’una petita reparació com d’un projecte més gran, l’equip de professionals de la fusteria treballarà per aconseguir el millor resultat possible.

Si busques un fuster a Berga, no dubtis a visitar la Fusteria del Berguedà S L. Et sorprendran amb la seva professionalitat, la seva atenció al detall i la seva passió per la fusta.Enviar per WhatsApp

Fusteria del Berguedà S L fuster a Berga · Berguedà