FUSTERIA ARCOS FÀBREGAS S.L

Berga · Berguedà

Carrer de Pere II, 15, 08600 Berga, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,1 Estrelles | Sobre 13 resenyes



FUSTERIA ARCOS FÀBREGAS S.L és una fusteria situada en el Carrer de Pere II, 15, a Berga, Barcelona. Aquesta localitat, que es troba a la comarca del Berguedà, és el lloc perfecte per a l’activitat d’aquesta empresa. Gràcies a la seva ubicació, FUSTERIA ARCOS FÀBREGAS S.L ha estat capaç de satisfer les necessitats dels seus clients, que l’han valorat amb una nota de 4,1 sobre un total de 13 reviews.

Aquesta fusteria és molt coneguda i apreciada a la zona, ja que ofereix un servei professional i de qualitat. Els seus treballadors, especialitzats en l’art de la fusteria, són experts en la seva feina i estan sempre disposats a assessorar els clients i ajudar-los a trobar la millor opció per a les seves necessitats.

Amb anys d’experiència al seu darrere, FUSTERIA ARCOS FÀBREGAS S.L és una empresa de confiança que s’ha guanyat la reputació de ser una de les millors fusteríes de la zona. A més, la seva pàgina web, http://www.fusteriaarcos.com/, ofereix tota la informació necessària per a aquells que busquen els seus serveis.

Si busques un fuster a Berga, FUSTERIA ARCOS FÀBREGAS S.L és la millor opció. No dubtis a contactar amb ells per a tots els teus projectes de fusteria. Estaran encantats d’ajudar-te i de fer realitat els teus somnis.



Enviar per WhatsApp

FUSTERIA ARCOS FÀBREGAS S.L fuster a Berga · Berguedà