Ebanisteria Joan Gendrau

Berga · Berguedà

Carrer de Quim Serra, 9, 08600 Berga, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesEbanisteria Joan Gendrau és una fusteria situada al Carrer de Quim Serra, 9, a la localitat de Berga, a la comarca del Berguedà, a la provincia de Barcelona. Amb una ubicació cèntrica i accessible, aquesta fusteria és amplament reconeguda per la seva excel·lència en el treball de la fusta.

Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, Joan Gendrau s’ha guanyat una excel·lent reputació com a fuster a Berga. El seu compromís amb la qualitat i la satisfacció del client és la seva prioritat número u, cosa que l’ha convertit en una elecció popular per a tots aquells que busquen un servei de fusteria professional i de confiança.

Ebanisteria Joan Gendrau ofereix una àmplia gamma de serveis relacionats amb la fusta, des de la fabricació de mobles a mida fins a la reparació i restauració de peces antigues. Utilitzant les tècniques més avançades i materials de primera qualitat, el seu equip de professionals qualificats garanteix un resultat impecable i durador.

El seu compromís amb la satisfacció del client és tan fort que, fins a dia d’avui, Ebanisteria Joan Gendrau ha rebut una puntuació perfecta de 5 sobre un total de 0 reviews dels seus clients. Aquesta valoració positiva és el testimoni de la seva excel·lència i dedicació en cada projecte que realitzen.

Si busques un fuster de confiança a Berga, Ebanisteria Joan Gendrau és la millor opció. Amb anys d’experiència i una reputació impecable, aquesta fusteria et proporcionarà un servei professional i personalitzat que superarà les teves expectatives. Contacta amb Ebanisteria Joan Gendrau avui mateix i descobreix com poden ajudar-te a donar vida als teus projectes en fusta.Enviar per WhatsApp

Ebanisteria Joan Gendrau fuster a Berga · Berguedà