Fusteria Bassachs S L

Avià · Berguedà

Poligon Industrial La Plana, Carrer Llobregat, 26, 08610 Avià, Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,5 Estrelles | Sobre 2 resenyesFusteria Bassachs S L és una empresa de fusteria ubicada al Poligon Industrial La Plana, al Carrer Llobregat, 26, a Avià, Barcelona. Situada en la comarca del Berguedà, aquesta fusteria s’ha guanyat una reputació excel·lent a la localitat de Avià i les seves rodalies.

Els clients de Fusteria Bassachs S L han valorat aquesta empresa amb una nota de 3,5 sobre un total de 2 ressenyes, el que clarament demostra la seva dedicació i professionalitat en el món de la fusteria. Els clients elogien la qualitat dels seus productes i la seva atenció al detall.

La fusteria ofereix una àmplia gamma de serveis i productes de fusta. Especialitzada en la creació de mobles a mida i treballs de fusta personalitzats, Fusteria Bassachs S L s’adapta a les necessitats i preferències de cada client. Des de taules i cadires fins a armaris i portes, aquesta fusteria té l’experiència i els coneixements necessaris per realitzar qualsevol encàrrec amb excel·lència.

Amb anys d’experiència en el sector, l’equip de professionals de Fusteria Bassachs S L treballa amb precisió i dedicació per satisfer les expectatives de cada client. Utilitzen les millors eines i materials per garantir resultats duradors i de qualitat.

Si busques un fuster a Avià, no dubtis a posar-te en contacte amb Fusteria Bassachs S L. Amb la seva atenció personalitzada i la seva alta qualitat de treball, et proporcionaran els millors productes de fusta per a totes les teves necessitats. No importa si busques un moble a mida o un treball d’ebenisteria personalitzat, Fusteria Bassachs S L és l’elecció perfecta per a tu.Enviar per WhatsApp

Fusteria Bassachs S L fuster a Avià · Berguedà