Fusters al Berguedà

Fusters al Berguedà

A la bella comarca del Berguedà, trobareu artesans fusters de gran destresa que converteixen la fusta en veritables obres d’art. La riquesa natural i cultural d’aquesta regió es reflecteix en les creacions úniques que els fusters d’aquí ofereixen. A Fustalendo.cat, estem encantats de destacar els mestres fusters del Berguedà que han dedicat les seves vides a perfeccionar aquest art.

Els fusters del Berguedà són reconeguts per la seva habilitat en treballs amb fusta, des de mobles exquisits fins a detalls arquitectònics que realcen l’essència d’aquesta terra. A través d’aquesta secció, us convidem a explorar el treball i la passió d’aquests artesans locals. Cada creació és fruit de dedicació i amor per la fusta, i reflecteix l’essència de la cultura berguedana.

Us convidem a descobrir les meravelloses creacions dels fusters del Berguedà i a connectar amb aquests artesans que mantenen viva una tradició única. Gràcies per explorar amb nosaltres aquest món fascinant de la fusta treballada amb passió i destresa.


Fusters destacats del Berguedà

A la comarca del Berguedà hi ha diferents fusteries on pots trobar tot el que necessites per a la teva llar. Tenen una gran varietat de mobles i materials de fusta de gran qualitat. Si tens algun projecte en ment, no dubtis a visitar-los i deixar-te assessorar pels seus experts. La seva atenció és propera i amable, i t'ajudaran a trobar la millor opció per a les teves necessitats. No et perdis la oportunitat de donar-li un toc especial a la teva casa amb els productes de les fusteries del Berguedà.

Fusteria massana

Berga

Carrer Fra Frederic de Berga, 12, baixos, 08600 Berga, Barcelona

Veure FitxaFusteria massana

Fusteria Solà

Avià

Carrer Llobregat, 14, 08610 Avià, Barcelona

Veure FitxaFusteria Solà

Bars and roll

Olvan

Ca l'Esmolet Vell, 08611 Olvan, Barcelona

Veure FitxaBars and roll

L'Habitatge Decoració Berga

Berga

Carrer Francesc Macià, 4, 08600 Berga, Barcelona

Veure FitxaL'Habitatge Decoració Berga

Mobles Pla Disseny SL

Gironella

Carretera de Casserres, 24, 08680 Gironella, Barcelona

Veure FitxaMobles Pla Disseny SL

FUSTERIA ARCOS FÀBREGAS S.L

Berga

Carrer de Pere II, 15, 08600 Berga, Barcelona

Veure FitxaFUSTERIA ARCOS FÀBREGAS S.L

Fusteria El Pi

Bagà

Torrent de Gibellàs, Carrer de la Serra, 08695 Bagà, Barcelona

Veure FitxaFusteria El Pi

Fusters Riu S.L.

Puig-reig

Carrer de l'Estació, 37, 08692 Puig-reig, Barcelona

Veure FitxaFusters Riu S.L.