Carpintería y Ebanistería Medeiros SL

Santa Coloma de Gramanet · Barcelonés

Carrer de Prat de la Riba, 21, 08921 Santa Coloma de Gramenet, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 6 resenyesCarpintería y Ebanistería Medeiros SL és una fusteria ubicada al Carrer de Prat de la Riba, 21, a Santa Coloma de Gramenet, a la comarca del Barcelonés, a Barcelona. Amb una reputació impecable, aquesta empresa ofereix serveis de fusteria d’alta qualitat a tota la comunitat local.

Amb una gran experiència en el sector, el personal de Carpintería y Ebanistería Medeiros SL està altament qualificat per satisfer les necessitats de tots els clients. Amb la seva atenció al detall i el seu artesania exquisida, aquesta fusteria és coneguda per crear peces úniques i duradores.

Els clients són el centre de la filosofia d’aquesta empresa i, per tant, es treballa per oferir un servei personalitzat i adaptat a les seves necessitats i desitjos. La satisfacció del client és la seva principal prioritat.

Amb una nota de 5 sobre un total de 6 valoracions, la reputació de Carpintería y Ebanistería Medeiros SL és un reflex de la qualitat i la dedicació de tot el seu equip. Els clients aprecien la seva professionalitat i l’excel·lent treball que realitzen.

Per a tots aquells que busquen un fuster a Santa Coloma de Gramenet, Carpintería y Ebanistería Medeiros SL és la millor opció per a tots els seus projectes de fusteria. Amb un equip experimentat i un servei de primera classe, aquesta fusteria segurament superarà les expectatives dels seus clients. Visiteu la seva pàgina web http://www.fusteriamedeiros.com/ per obtenir més informació.Enviar per WhatsApp

Carpintería y Ebanistería Medeiros SL fuster a Santa Coloma de Gramanet · Barcelonés