Carpintería Pérez Mora S.L.

Santa Coloma de Gramanet · Barcelonés

C/ de Sant Joaquim, 126, 08922 Santa Coloma de Gramenet, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 7 resenyesCarpintería Pérez Mora S.L. és una fusteria ubicada a la C/ de Sant Joaquim, 126, a Santa Coloma de Gramenet, Barcelona. Aquesta empresa familiar ha estat al servei dels seus clients durant molts anys, oferint un servei de qualitat i professionalitat.

Els clients de Carpintería Pérez Mora S.L. han valorat positivament el seu treball, atorgant-li una nota de 5 sobre un total de 7 reviews. Aquestes opinions positives són el resultat de l’esforç i la dedicació que posen en cada projecte, aconseguint la satisfacció dels seus clients.

Aquesta fusteria destaca per la seva experiència i coneixement en el sector de la fusteria i la carpinteria. Amb un equip de professionals qualificats i amb àmplia experiència, Carpintería Pérez Mora S.L. ofereix un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client.

Els materials utilitzats són de primera qualitat, garantint un treball durador i resistent. A més, la seva ubicació a Santa Coloma de Gramenet els permet estar ben connectats amb els seus clients i atendre les seves demandes de manera eficient.

Si busques un fuster a Santa Coloma de Gramenet, Carpintería Pérez Mora S.L. és una opció excel·lent. Amb la seva professionalitat i dedicació, et garantiran un treball impecable i de qualitat.Enviar per WhatsApp

Carpintería Pérez Mora S.L. fuster a Santa Coloma de Gramanet · Barcelonés