Tasinox

Sant Adrià de Besòs · Barcelonés

C/ de Saragossa, 15, 08930 Sant Adrià de Besòs, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,8 Estrelles | Sobre 5 resenyesTasinox és una fusteria situada a Sant Adrià de Besòs, a la comarca del Barcelonés, a la província de Barcelona. Amb una ubicació privilegiada a la C/ de Saragossa, 15, aquest establiment és conegut per la seva excel·lència en el treball de la fusta i la seva gran reputació a la zona.

Els clients de Tasinox no han dubtat a mostrar la seva satisfacció, donant-li una puntuació de 4,8 sobre 5 en les seves ressenyes. Això demostra la gran qualitat dels serveis i el compromís amb la satisfacció dels clients.

Amb una dilatada experiència en el sector, Tasinox és un referent en el món de la fusteria a Sant Adrià de Besòs. Els seus professionals, amb la seva habilitat i coneixement, ofereixen solucions adaptades a les necessitats de cada client.

Si estàs buscant un fuster de confiança a Sant Adrià de Besòs, Tasinox és la millor opció. No només et garantiran un servei de qualitat, sinó que també t’oferiran un tracte proper i professional.

Per obtenir més informació sobre Tasinox, pots visitar la seva pàgina web http://www.tasinox.com/. Allà trobaràs tota la informació necessària i podràs contactar amb ells per resoldre qualsevol dubte o demanar un pressupost personalitzat.Enviar per WhatsApp

Tasinox fuster a Sant Adrià de Besòs · Barcelonés