Taller de Fusta – Taller de Madera

L’Hospitalet de Llobregat · Barcelonés

Ctra. del Mig, 107, 08907 l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,1 Estrelles | Sobre 16 resenyesEl Taller de Fusta – Taller de Madera és una fusteria situada a L’Hospitalet de Llobregat, concretament a la Ctra. del Mig, 107, al cor de la comarca del Barcelonès. Amb una nota de 4,1 sobre 16 reviews, els clients han valorat molt positivament aquest establiment.

Aquest taller de fusta ofereix als seus clients una gran varietat de serveis relacionats amb la fusteria, tot amb una gran qualitat i professionalitat. El seu equip de treball està compost per professionals amb una àmplia experiència en el sector, garantint així un resultat impecable.

El Taller de Fusta – Taller de Madera destaca per la seva atenció personalitzada i per adaptar-se a les necessitats i gustos de cada client. A més, el seu tracte proper i amable fa que et sentis còmode des del primer moment.

Si busques un fuster de confiança a L’Hospitalet de Llobregat, no dubtis en visitar el Taller de Fusta – Taller de Madera. Els seus anys d’experiència i la seva reputació avalen la seva excel·lència en el sector. No deixis escapar l’oportunitat de treballar amb professionals en fusteria i obtindre un resultat perfecte en els teus projectes de fusta.Enviar per WhatsApp

Taller de Fusta - Taller de Madera fuster a L