Pascual Solá S.L

L’Hospitalet de Llobregat · Barcelonés

C/ de Rafael Campalans, 29, 08903 l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 4 resenyesPascual Solá S.L és una fusteria situada a L’Hospitalet de Llobregat, al cor de la comarca del Barcelonés. Amb una ubicació privilegiada a la C/ de Rafael Campalans, 29, és el lloc ideal per a tots aquells que busquin els serveis d’un fuster professional i de confiança a la zona de Barcelona.

Els clients de Pascual Solá S.L han valorat l’empresa amb una puntuació excepcional de 5 sobre 4 reviews, la qual cosa demostra la seva gran satisfacció amb el servei rebut. Aquest reconeixement és fruit de l’esforç i la dedicació de l’equip de professionals de la fusteria.

La seva pàgina web, disponible a https://www.pascualsola.com/empresa/, és una font d’informació completa sobre l’empresa. Des d’ella, es pot conèixer més sobre la seva trajectòria i els projectes realitzats, així com contactar amb l’equip per a sol·licitar pressupostos o resoldre qualsevol dubte.

Pascual Solá S.L és un referent en el sector de la fusteria a L’Hospitalet de Llobregat. La seva excel·lència, la qualitat dels seus treballs i el tracte personalitzat amb cada client són les seves principals característiques. Si busques un fuster de confiança a la zona, no dubtis a contactar amb Pascual Solá S.L.Enviar per WhatsApp

Pascual Solá S.L fuster a L