Leiva Carpinteria Y Ebanisteria

L’Hospitalet de Llobregat · Barcelonés

Av. Pau Casals, 153, 08907 l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesLeiva Carpinteria y Ebanisteria és una fusteria situada a L’Hospitalet de Llobregat, una localitat al Barcelonès, a la província de Barcelona. Amb més de 20 anys d’experiència en el sector, aquesta fusteria s’ha guanyat una excel·lent reputació entre els seus clients.

Els treballadors de Leiva Carpinteria y Ebanisteria són experts en la seva feina i tenen una gran passió pel treball de la fusta. Aquesta passió es reflecteix en cada projecte que realitzen, ja sigui la construcció d’un moble personalitzat o la restauració d’un antic moble.

La fusteria està situada a l’Av. Pau Casals, una ubicació cèntrica i accessible. Aquesta ubicació estratègica permet als clients arribar fàcilment a la fusteria i rebre un servei ràpid i eficient.

Els clients de Leiva Carpinteria y Ebanisteria han destacat la qualitat dels seus treballs i el tracte amable i professional que reben. Aquestes opinions positives han portat a una puntuació perfecta de 5 estrelles en les valoracions dels clients.

Si busques un fuster a L’Hospitalet de Llobregat, Leiva Carpinteria y Ebanisteria és la millor opció. Aquesta fusteria t’ofereix un servei de qualitat, amb atenció al detall i acabats impecables. Sigui quin sigui el teu projecte, els professionals de Leiva Carpinteria y Ebanisteria et proporcionaran solucions adaptades a les teves necessitats i gustos.

No ho dubtis més i visita Leiva Carpinteria y Ebanisteria a l’Av. Pau Casals, 153, a L’Hospitalet de Llobregat. Descobriràs un món de possibilitats en el treball de la fusta i un equip de professionals compromesos a fer realitat els teus somnis.Enviar per WhatsApp

Leiva Carpinteria Y Ebanisteria fuster a L