Fusteria Prats

L’Hospitalet de Llobregat · Barcelonés

vallparda 29 Local 2 (entrada por esquina de, Carrer de Cotonat, 08904 l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,2 Estrelles | Sobre 17 resenyesFusteria Prats és una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la fusteria a L’Hospitalet de Llobregat. El seu taller, situat a Vallparda 29 Local 2, és un lloc que respira tradició i professionalitat.

Els clients que han visitat Fusteria Prats destaquen la seva atenció personalitzada i el seu compromís amb la qualitat. Amb una nota de 4,2 sobre un total de 17 ressenyes, és evident que la fusteria ha sabut guanyar-se la confiança i satisfacció dels seus clients.

Amb una ubicació privilegiada a la localitat de L’Hospitalet de Llobregat, a la comarca del Barcelonès, Fusteria Prats es converteix en una opció ideal per a tots aquells que busquen un fuster de confiança a prop de casa. La seva proximitat al Carrer de Cotonat facilita l’accés al taller, ja que es troba a tocar d’una de les vies principals de la zona.

En aquest taller, la fusta és el material protagonista. Els professionals de Fusteria Prats treballen amb destresa i passió per crear peces úniques i duradores. Sigui quin sigui el projecte que tinguis en ment, ells t’ajudaran a fer-lo realitat de la manera més professional i eficient possible.

No importa si necessites mobles a mida, portes, finestres o qualsevol altre element de fusteria, Fusteria Prats està preparada per donar-te les millors solucions. La seva gran experiència en el sector els permet oferir un servei complet i adaptat a les teves necessitats.

Si busques un fuster a L’Hospitalet de Llobregat, no dubtis en visitar Fusteria Prats. La seva atenció personalitzada, la seva qualitat en els treballs i la seva àmplia experiència els converteixen en la millor opció per a tots els teus projectes de fusteria.Enviar per WhatsApp

Fusteria Prats fuster a L