Celedonio González

L’Hospitalet de Llobregat · Barcelonés

Av. Del Norte, 13, 08905 l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 0 resenyesCeledonio González és una fusteria situada a l’Hospitalet de Llobregat, concretament a l’avinguda del Nord número 13. Aquesta ciutat de la comarca del Barcelonès, a la província de Barcelona, és el lloc perfecte per a aquest negoci dedicat a la fusteria.

Els clients de Celedonio González han valorat aquesta fusteria amb una nota de 5 sobre un total de 0 opinions, la qual cosa indica la seva gran satisfacció amb els serveis prestats. Aquests clients són conscients de la gran professionalitat i experiència que ofereix aquest establiment.

A Celedonio González, es dediquen a la fusteria a L’Hospitalet de Llobregat, oferint solucions personalitzades i de qualitat a cada client que els visita. Amb un equip de professionals altament qualificats, aquesta fusteria és capaç de satisfer les necessitats més exigents en termes de fusteria i mobiliari de fusta.

El seu equip de treball està format per artesans que posseeixen una àmplia experiència en el sector de la fusteria. Això els permet oferir un servei de qualitat i adaptat a les necessitats de cada client. Amb un tracte proper i amable, aquesta fusteria es preocupa per entendre les necessitats dels seus clients i oferir-los les millors solucions per a cada cas.

Celedonio González és reconeguda a L’Hospitalet de Llobregat com una fusteria de confiança i qualitat. Els seus clients saben que poden comptar amb aquest establiment per aconseguir els millors resultats en termes de fusteria i mobiliari de fusta.

Si busques una fusteria a L’Hospitalet de Llobregat, no dubtis en visitar Celedonio González. Amb el seu servei professional i personalitzat, aquesta fusteria et garantirà els millors resultats en termes de fusteria i mobiliari de fusta.Enviar per WhatsApp

Celedonio González fuster a L