Carpintería Collazo

L’Hospitalet de Llobregat · Barcelonés

Carrer del Montseny, 23, 08903 l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesCarpintería Collazo és una fusteria situada al Carrer del Montseny, 23, a l’Hospitalet de Llobregat. Amb més de 10 anys d’experiència en el sector, s’ha convertit en una referència per als habitants de la zona.

Els clients de Carpintería Collazo valoren molt positivament el seu treball de qualitat i professionalitat. Amb una puntuació de 5 sobre un total de 1 reviews, és evident que aquesta fusteria ha sabut guanyar-se la confiança dels seus clients.

El seu equip de professionals està format per experts en el treball de la fusta. Utilitzen les tecnologies més avançades i les millors eines per garantir un acabat perfecte en cada projecte.

Carpintería Collazo ofereix serveis de fusteria personalitzats i adaptats a les necessitats de cada client. Des de la fabricació de mobles a mida fins a la restauració de peces antigues, els professionals de Carpintería Collazo posen tot el seu coneixement i habilitat en cada treball.

Si busques un fuster a l’Hospitalet de Llobregat, Carpintería Collazo és la millor opció. Contacta amb ells i descobreix tot el que poden fer per a tu. Amb Carpintería Collazo, la teva visió es converteix en realitat.Enviar per WhatsApp

Carpintería Collazo fuster a L