La Fusteria de Sants

Barcelona · Barcelonés

Carrer del Masnou, 7, 08014 Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,5 Estrelles | Sobre 60 resenyesLa Fusteria de Sants és una empresa de fusteria situada al Carrer del Masnou, 7, a Barcelona. Aquesta fusteria, ubicada a la localitat de Barcelona dins la comarca del Barcelonés i la provincia de Barcelona, és una opció excel·lent per a tots aquells que busquen un fuster de confiança a la ciutat.

Els clients d’aquesta fusteria han valorat els seus serveis amb una nota de 4,5 sobre un total de 60 ressenyes. Això demostra la seva professionalitat i l’alta qualitat del seu treball.

La pàgina web de La Fusteria de Sants, http://www.lafusteriasants.com/, és un lloc on els clients poden obtenir més informació sobre els serveis que ofereixen i contactar amb ells per a qualsevol consulta o sol·licitud. És un lloc fàcil d’usar i molt útil per a aquells que busquen un fuster a Barcelona.

La Fusteria de Sants destaca per la seva experiència i el seu compromís amb la satisfacció dels clients. Compten amb un equip de professionals qualificats i utilitzen materials de primera qualitat per a garantir un treball impecable.

Si busques un fuster a Barcelona, no dubtis en contactar amb La Fusteria de Sants. Els seus clients satisfets són la millor prova de la seva excel·lència i professionalitat.Enviar per WhatsApp

La Fusteria de Sants fuster a Barcelona · Barcelonés