La Casa de la Fusta

Barcelona · Barcelonés

C. Almería, 25, local, 08320 Barcelona

Puntuació dels usuaris

2,1 Estrelles | Sobre 20 resenyesLa Casa de la Fusta és una reputada fusteria situada al cor de Barcelona, a la C. Almería, 25. Amb anys d’experiència en el sector, s’ha guanyat el reconeixement dels seus clients, que l’han valorat amb una nota de 2,1 sobre un total de 20 reviews.

Amb una ubicació privilegiada a la comarca del Barcelonés, aquesta fusteria ofereix un servei de qualitat excepcional als seus clients. Els seus professionals, amb una gran habilitat i coneixements en el treball de la fusta, són capaços de crear peces úniques i a mida per satisfer les exigències dels seus clients.

La Casa de la Fusta és una opció ideal per a aquells que busquen un fuster a Barcelona. Amb una àmplia gamma de materials de primera qualitat, aquesta fusteria sempre troba la solució adequada per a cada projecte. Amb un tracte proper però formal, el seu equip d’experts assessora i guia els clients en cada pas del procés, des de l’elecció del material fins a la instal·lació final.

Per a més informació sobre els serveis i projectes realitzats per La Casa de la Fusta, podeu visitar la seva web http://www.lacasadelafusta.es/.Enviar per WhatsApp

La Casa de la Fusta fuster a Barcelona · Barcelonés