Fusteria Ebenisteria Albert

Barcelona · Barcelonés

Carrer del Mestre Serradesanferm, 2, 08032 Barcelona

Puntuació dels usuaris

2,3 Estrelles | Sobre 12 resenyesFusteria Ebenisteria Albert és una fusteria situada a Barcelona, concretament al Carrer del Mestre Serradesanferm, 2, al barri del Barcelonés. És una empresa amb una llarga trajectòria en el sector de la fusteria i ebanisteria, que destaca per la seva professionalitat i experiència.

Els client de la Fusteria Ebenisteria Albert la descriuen com una empresa amb un servei excel·lent i uns acabats de qualitat. Amb una nota de 2,3 sobre un total de 12 reviews, els clients reconeixen la seva dedicació i compromís amb cada projecte que realitzen.

El personal de la fusteria està format per un equip de professionals qualificats i compromesos amb la seva tasca. Tots ells posseeixen una àmplia experiència en el sector de la fusteria i ebanisteria, i estan disposats a satisfer les necessitats i expectatives dels clients.

Fusteria Ebenisteria Albert ofereix un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client. Des de petits treballs de fusteria fins a grans projectes d’ebanisteria, aquesta empresa és capaç de dur a terme qualsevol encàrrec amb excel·lència i professionalitat.

La fusteria compta amb un taller equipat amb les últimes tecnologies i eines de treball, així com amb una àmplia gamma de materials de qualitat. Això permet als professionals de la Fusteria Ebenisteria Albert realitzar treballs de fusteria a mida, adaptats a les preferències i necessitats dels clients.

Si busques un fuster a Barcelona que et pugui oferir un servei de qualitat i un acabat professional, no dubtis a confiar en Fusteria Ebenisteria Albert. Amb la seva llarga trajectòria i la seva reputació impecable, aquesta fusteria és la millor opció per a tots els teus projectes de fusteria i ebanisteria.Enviar per WhatsApp

Fusteria Ebenisteria Albert fuster a Barcelona · Barcelonés