Fusdec

Barcelona · Barcelonés

C/ de la Diputació, 162, 08011 Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,3 Estrelles | Sobre 58 resenyesFusdec és una fusteria situada a Barcelona, concretament a la C/ de la Diputació, 162, al barri de l’Eixample. Amb una ubicació cèntrica i accessible, aquest negoci ha captat l’atenció dels barcelonins que busquen un fuster de confiança.

Els clients de Fusdec han expressat la seva satisfacció a través de les reviews, donant-li una puntuació mitjana de 4,3 sobre un total de 58 opinions. Aquesta valoració positiva és testimoni de la qualitat i el bon servei que ofereix aquesta fusteria.

Amb anys d’experiència en el sector de la fusteria, Fusdec s’ha guanyat la confiança dels seus clients. Els seus treballs en fusta són impecables, amb una atenció al detall i un acurat acabat que destaquen entre la competència.

El personal de Fusdec és amable i professional, sempre disposat a escoltar les necessitats dels clients i oferir-los la millor solució per a les seves demandes en fusteria. Amb un tracte proper però formal, aquesta empresa ha aconseguit establir una relació de confiança amb els seus clients.

Si busques un fuster de confiança a Barcelona, no dubtis a visitar Fusdec. Amb la seva ubicació privilegiada i la seva excel·lent reputació, aquesta fusteria és la millor opció per a tots els teus projectes en fusta.Enviar per WhatsApp

Fusdec fuster a Barcelona · Barcelonés