Forma Fusta / Miquel Mª Fargas

Barcelona · Barcelonés

C/ de la Lluna, 9, 08001 Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesForma Fusta / Miquel Mª Fargas és una fusteria amb una llarga trajectòria a Barcelona. Situada a la C/ de la Lluna, 9, al cor de la ciutat, aquest establiment és reconegut per la seva excel·lència en el treball de la fusta.

Amb anys d’experiència a les seves espatlles, Miquel Mª Fargas és un fuster reconegut a Barcelona i la seva comarca, el Barcelonès. La seva habilitat i coneixement en l’ofici els permet oferir solucions adaptades a les necessitats de cada client.

Els clients de Forma Fusta / Miquel Mª Fargas han elogiat la seva qualitat i professionalitat, donant-li una nota de 5 sobre un total de 1 reviews. Aquesta valoració és un reflex de l’atenció personalitzada que ofereixen a cada client, així com de la seva capacitat per comprendre i satisfer les seves demandes.

Des de la seva ubicació a Barcelona, Forma Fusta / Miquel Mª Fargas és una opció ideal per a aquells que busquen un fuster de confiança a la ciutat. Els seus clients valoren la seva proximitat i la seva capacitat per adaptar-se a les seves necessitats.

Amb un to proper però formal, aquesta fusteria és capaç de satisfer les necessitats de cada client amb eficàcia i professionalitat. No importa si es tracta d’una petita reparació o d’un projecte més gran, Forma Fusta / Miquel Mª Fargas està preparada per afrontar qualsevol repte.

Si busques un fuster a Barcelona, no dubtis a visitar Forma Fusta / Miquel Mª Fargas a la C/ de la Lluna, 9. Amb la seva experiència i dedicació, aquesta fusteria et garantirà un servei de qualitat i resultats impecables.Enviar per WhatsApp

Forma Fusta / Miquel Mª Fargas fuster a Barcelona · Barcelonés