FONOLLOSA FUSTERS SL

Barcelona · Barcelonés

Carrer de Ventalló, 15, 08025 Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,3 Estrelles | Sobre 36 resenyesFonollosa Fusters SL és una fusteria de referència a Barcelona amb una ubicació excel·lent al Carrer de Ventalló, 15. Aquesta empresa familiar porta molts anys oferint els seus serveis de fusteria amb professionalitat i qualitat.

Els clients de Fonollosa Fusters SL tenen una opinió molt positiva d’aquest establiment. Amb una nota mitjana de 4,3 sobre un total de 36 opinions, queda palès que la satisfacció dels seus clients és una prioritat per a ells.

La fusteria Fonollosa Fusters SL és el lloc ideal per a tots aquells que necessiten serveis de fusteria de confiança. Els seus professionals són experts en el seu camp i ofereixen un servei personalitzat per a cada client, assegurant-se que les seves necessitats i desitjos es compleixin.

Amb una àmplia experiència en el sector, Fonollosa Fusters SL és coneguda per la seva atenció al detall i el seu treball meticulós. Els seus treballs són impecables i sempre busquen l’excel·lència en tot allò que fan.

Si busques un fuster a Barcelona, confia en Fonollosa Fusters SL. Amb ells, estaràs en mans de professionals qualificats que et garantiran resultats excepcionals. Visita la seva pàgina web http://www.fonollosafusters.com/ per obtenir més informació sobre els seus serveis de fusteria.Enviar per WhatsApp

FONOLLOSA FUSTERS SL fuster a Barcelona · Barcelonés