EL TALLER RESTAURACION MUEBLES, CARPINTERIA Y EBANISTERIA

Barcelona · Barcelonés

Carrer de Sant Pere Mitjà, 66, 08003 Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,9 Estrelles | Sobre 15 resenyesEL TALLER RESTAURACION MUEBLES, CARPINTERIA Y EBANISTERIA és una fusteria situada al Carrer de Sant Pere Mitjà, 66, a Barcelona. Aquest taller de fusteria és conegut per la seva excel·lència en la restauració de mobles, la carpinteria i l’ebanisteria.

Els clients d’aquesta fusteria han destacat la seva professionalitat i dedicació a l’hora de treballar amb els mobles. Amb una nota de 4,9 sobre un total de 15 reviews, és evident que els clients estan molt satisfets amb els resultats.

EL TALLER RESTAURACION MUEBLES, CARPINTERIA Y EBANISTERIA és un referent a Barcelona per a tots aquells que busquen un fuster de confiança. Amb anys d’experiència en el sector, l’equip de professionals d’aquesta fusteria és capaç de satisfer les necessitats dels clients més exigents.

Amb una ubicació privilegiada a Barcelona, aquest taller de fusteria és accessible per a tots els residents de la ciutat i els seus voltants.

Si necessites restaurar algun moble, realitzar treballs de carpinteria o ebanisteria, no dubtis en visitar EL TALLER RESTAURACION MUEBLES, CARPINTERIA Y EBANISTERIA. Aquí trobaràs professionals qualificats que et proporcionaran un servei de qualitat i personalitzat. No busquis més, aquesta és la fusteria que necessites.Enviar per WhatsApp

EL TALLER RESTAURACION MUEBLES, CARPINTERIA Y EBANISTERIA fuster a Barcelona · Barcelonés