Casa García

Barcelona · Barcelonés

C/ de Concepción Arenal, 207, 08030 Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,8 Estrelles | Sobre 10 resenyesCasa García és una fusteria familiar situada a la C/ de Concepción Arenal, 207, 08030 Barcelona. Amb una ubicació cèntrica a la localitat de Barcelona, a la comarca del Barcelonés dins la província de Barcelona, aquesta fusteria porta més de 20 anys oferint els seus serveis a tota la comunitat.

Els clients de Casa García aprecien la qualitat i la professionalitat amb què treballen. Amb una nota de 4,8 sobre un total de 10 reviews, aquesta fusteria ha guanyat la confiança de molts veïns i empreses de la zona.

Amb una web moderna i intuitiva, accessible a través de http://www.casagar.com/catala/index.html, Casa García ofereix als seus clients la possibilitat de veure alguns dels seus treballs i sol·licitar pressupostos sense compromís.

Si busques un fuster a Barcelona, no dubtis en contactar amb Casa García. Amb el seu equip d’experts, estaran encantats de donar forma als teus projectes de fusteria i ajudar-te a convertir la teva llar o el teu negoci en un espai únic i acollidor.

A Casa García, la teva satisfacció és la seva prioritat. Vine a conèixer-los i descobreix com poden ajudar-te a transformar els teus somnis en realitat.Enviar per WhatsApp

Casa García fuster a Barcelona · Barcelonés