Carpintería y Ebanistería B Fernández

Barcelona · Barcelonés

Pg. de Valldaura, 27, 08031 Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,4 Estrelles | Sobre 9 resenyesCarpintería y Ebanistería B Fernández és un negoci familiar consolidat a Barcelona. Situat al Pg. de Valldaura, 27, aquesta fusteria ha guanyat la confiança dels seus clients gràcies a la seva excel·lència en el treball de la fusta.

Amb anys d’experiència en el sector, el Sr. Fernández i el seu equip de professionals són experts en tot tipus de treballs de fusteria i ebanisteria. Les seves habilitats i coneixements tècnics els permeten crear peces úniques i de gran qualitat.

Els clients de Carpintería y Ebanistería B Fernández han elogiat la seva dedicació i atenció al detall. Amb una nota de 4,4 sobre un total de 9 ressenyes, aquesta fusteria demostra la seva excel·lència en cada projecte que realitza.

Si busques un fuster a Barcelona, ​​Carpintería y Ebanistería B Fernández és la millor opció. Amb un ampli coneixement de les tècniques tradicionals i les últimes tendències, aquesta fusteria et proporcionarà solucions a mida per a les teves necessitats.

Contacta amb Carpintería y Ebanistería B Fernández per obtenir més informació o per sol·licitar un pressupost. Els seus professionals estaran encantats d’ajudar-te i de treballar amb tu per crear els mobles i les peces de fusta que sempre has somiat.Enviar per WhatsApp

Carpintería y Ebanistería B Fernández fuster a Barcelona · Barcelonés