Carpintería Rubio

Barcelona · Barcelonés

Carrer de la Ciutat de Balaguer, 49, 08022 Barcelona

Puntuació dels usuaris

3,7 Estrelles | Sobre 12 resenyesCarpintería Rubio és una fusteria situada al Carrer de la Ciutat de Balaguer, 49, a Barcelona. Amb una ubicació privilegiada en aquesta localitat del Barcelonés, la fusteria ofereix els seus serveis a tota la comarca.

Els clients de Carpintería Rubio han valorat el seu treball amb una nota de 3,7 sobre un total de 12 opinions. Aquesta puntuació demostra la satisfacció dels clients amb el servei proporcionat per aquesta empresa.

Si busques un fuster de confiança a Barcelona, Carpintería Rubio és la millor opció. Amb anys d’experiència en el sector, el seu equip de professionals ofereix un servei de qualitat i personalitzat.

La fusteria Carpintería Rubio no només destaca per la seva ubicació estratègica i la seva reputació en el mercat, sinó també per la seva atenció al client. Els empleats de l’empresa són amables i estan disposats a escoltar les teves necessitats i desitjos.

Per obtenir més informació sobre Carpintería Rubio, pots visitar la seva pàgina web a https://www.instagram.com/fusteriarubiobcn/?hl=es. Aquí trobaràs fotografies dels seus treballs i podràs contactar amb ells per demanar un pressupost o concertar una visita. No ho dubtis més i confia en Carpintería Rubio per a tots els teus projectes de fusteria a Barcelona.Enviar per WhatsApp

Carpintería Rubio fuster a Barcelona · Barcelonés