Carpintería Ortega e Hijos

Barcelona · Barcelonés

Carrer de Tenerife, 73, 08024 Barcelona

Puntuació dels usuaris

4,2 Estrelles | Sobre 11 resenyesCarpintería Ortega e Hijos és una fusteria amb una llarga tradició a Barcelona. Situada al Carrer de Tenerife, 73, 08024 Barcelona, aquesta empresa familiar ha estat satisfent les necessitats dels seus clients des de fa més de 30 anys.

Amb una àmplia experiència en el sector, Carpintería Ortega e Hijos s’ha consolidat com una de les fusteres més reconegudes de la comarca del Barcelonés. Els seus serveis professionals i de qualitat han guanyat l’aprovació i la confiança dels seus clients, cosa que es reflecteix en les seves excel·lents valoracions.

Els clients de Carpintería Ortega e Hijos han valorat aquesta fusteria amb una nota de 4,2 sobre un total de 11 opinions. Aquestes valoracions positives són el resultat del compromís i la dedicació que l’equip de profesionals de l’empresa posa en cada projecte.

L’equip de Carpintería Ortega e Hijos sap que cada client és únic i té necessitats específiques. Per això, treballen en estreta col·laboració amb els clients per comprendre les seves idees i convertir-les en realitat. La seva àmplia gamma de serveis i la seva habilitat per treballar amb diferents materials els permeten satisfer totes les demandes dels clients.

Si estàs buscant un fuster a Barcelona, Carpintería Ortega e Hijos és la millor opció. Amb el seu enfocament professional i una atenció personalitzada, aquesta fusteria estarà encantada d’ajudar-te amb qualsevol projecte de fusteria que tinguis en ment. Confia en l’experiència i el saber fer de Carpintería Ortega e Hijos per aconseguir resultats excel·lents.Enviar per WhatsApp

Carpintería Ortega e Hijos fuster a Barcelona · Barcelonés