Carpintería Luis Castro

Barcelona · Barcelonés

Passatge Prim, 24, 08019 Barcelona

Puntuació dels usuaris

5 Estrelles | Sobre 1 resenyesCarpintería Luis Castro és una fusteria de Barcelona que es troba al Passatge Prim, 24, 08019. Aquesta empresa, situada a la comarca del Barcelonés, ha aconseguit guanyar-se la confiança dels seus clients, que l’han valorat amb una nota excel·lent de 5 sobre un total de 1 reviews.

Amb una àmplia experiència en el sector, Luis Castro s’ha consolidat com un referent en el món de la fusteria a la ciutat de Barcelona. Els seus clients el recomanen per la seva professionalitat i eficiència, així com per la qualitat dels seus treballs.

A Carpintería Luis Castro, trobaràs un equip de professionals entregats, que treballen amb passió i compromís per satisfer les necessitats dels seus clients. La seva atenció personalitzada i el seu assessorament expert et garantiran un resultat final impecable.

Si busques una fusteria de confiança a Barcelona, no dubtis en contactar amb Carpintería Luis Castro. Et proporcionaran solucions a mida per a tots els teus projectes de fusteria. Amb ells, tens la garantia que el resultat final serà perfecte, ja que es preocupen per cada detall i utilitzen els millors materials.

Confia en Carpintería Luis Castro per a tots els teus treballs de fusteria a Barcelona!Enviar per WhatsApp

Carpintería Luis Castro fuster a Barcelona · Barcelonés